AI trading bot zorgt voor 70.000 dollar winst

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Artificial intelligence (AI) maakt steeds meer deel uit van onze maatschappij. Deze relatief nieuwe technologie is sterk in opmars en verovert ook de cryptomarkt. Sommige beleggers verdienen er zelfs goud geld mee. Zo postte een gebruiker op X dat hij met behulp van een AI trading bot maar liefst 70.000 dollar winst maakte. Haast nog mooier is dat hij op X stap voor stap uitlegt hoe zijn bot werkt.

Hoe ging Rekt Fencer te werk?

Volg het stappenplan van Rekt Fencer (we gaan er niet vanuit dat het zijn echte naam is) en maak ook furore met een heuse trading bot. Steeds meer mensen gebruiken AI om bijvoorbeeld het verloop van een bepaalde crypto koers te voorspellen.

Voor het handelen paste hij de technische analyse tool ‘Bollinger bands’ toe. Zijn strategie was vervolgens heel simpel: kopen bij een prijs boven de Bollinger band en verkopen als de prijs er onder lag. Op X en Telegram geeft hij zijn geheim prijs:

Trading View en AI

Op basis van technische analyse en met behulp van de AI bot profiteerde Fencer van de marktvolatiliteit. Het platform waarop Fencer flinke winst boekte is Trading View. Crypto traders gebruiken het graag om technische analyses uit te voeren.

De trading robot was in staat om zowel prijsstijgingen als koersdalingen te voorspellen met behulp van data. Ook deze (AI) tools proberen het verloop van bepaalde cryptomunten te voorspellen:

  • Fetch.AI
  • CryptoPrediction
  • WalletInvestor
  • Numerai
  • TradingBeasts

Account koppelen en automatiseren

Ook geeft de bot aan met welke cryptocurrencies winst geboekt kon worden. Hoe handig! Het is zelfs mogelijk om jouw crypto account te koppelen aan TradingView. Vervolgens automatiseer je het proces en vliegt het digitale geld je hopelijk om de oren! Wist je trouwens dat ByBit een eigen chatbot heeft?

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDT. Maak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: