Fusie van 3 AI tokens: super AI cryptomunt op komst

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Artificial Intelligence (AI) houdt de wereld behoorlijk bezig. Gaan robots de wereld overnemen? Zo ver is het nog lang niet, maar dat AI langzamerhand planeet crypto verovert is een feit.

Het is dan ook groot nieuws dat drie AI cryptomunten met elkaar gaan fuseren. Ocean Protocol (OCEAN), Fetch.ai (FET) en SingularityNET (AGIX) slaan de digitale handen ineen.

Bekende AI crypto projecten gaan fuseren

Wie interesse heeft in artificial intelligence en crypto komt ze vroeg of laat tegen: de bekende cryptoprojecten AGIX, OCEAN en FET. Op 27 maart werd aangekondigd dat ze met gaan fuseren. Dit zal leiden tot één grote cryptomunt: Artificial Superintelligence (ASI). Dit megaproject zal zich focussen op het onderzoeken en ontwikkelen van AI.

Wat is SingularityNET?

De drie cryptoprojecten hebben elk hun eigen focus. Zo richt SingularityNET zich sinds de oprichting in 2017 op het bouwen van een decentrale AI marktplaats door middel van blockchaintechnologie.

Het project wil in de toekomst ‘Artificial General Intelligence’ mogelijk maken, simpelweg afgekort tot opensource-AGI. Dit betekent dat het toegang wil krijgen tot alle informatie die op het wereldwijde web te vinden is.

Wat is Fetch.AI?

Fetch.AI is anders dan SingularityNET omdat het een zogeheten ‘machine learning blockchain netwerk’ is. Dit betekent dat het met behulp van the Internet of Things (IoT) mensen, diensten en apparaten met elkaar wil verbinden. Deze gedecentraliseerde digitale economie is alleen mogelijk met speciale artificial intelligence tools, die FET wil gaan ontwikkelen.

Wat is Ocean?

Tenslotte hebben we het open source protocol Ocean (OCEAN) die het delen van belangrijke informatie zo veilig mogelijk wil doen verlopen. Dit is decentraal, aangezien geen andere partijen zich bemoeien met de transactie.

Daarnaast kunnen Ocean bezitters met behulp van tokens toegang krijgen tot allerlei diensten op het gebied van data. Iedereen die deze tokens in bezit heeft krijgt automatisch inspraak in het bestuur van het Ocean project.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: