Deze meme coins trokken afgelopen maand de aandacht

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

De bekende uitspraak ‘april doet wat ie wil’ gold de afgelopen maand ook voor de cryptomarkt. We zagen enorme prijsstijgingen en gigantische crashes. En dat in slechts 30 dagen! Met name PEPE en BONK, crypto memes van het Solana netwerk, trokken de aandacht. Wat staat investeerders komende maand te wachten?

De opmars van meme coins Bonk en PEPE

De koersen van Bonk en PEPE stegen in enkele maanden naar een recordhoogte. In april wisten de meme coins een nieuwe piek te behalen. Ook nam het aantal investeerders in deze crypto flink toe, wat natuurlijk geen verrassing is. Na de Bitcoin halving vond er even een flinke crash plaats. Investeerders lieten zich niet afschrikken en het herstel is inmiddels ingezet.

Bonk maakt indruk

Bonk presteerde zelfs het beste van alle cryptomunten uit de top 100. In de afgelopen 2 weken verdubbelde deze memecoin zijn marketcap. In slechts 14 dagen tijd vond er een prijsstijging van 130 procent plaats, van 0,00012 naar 000027 dollarcent. Een betere prestatie dan Pepe, die in 14 dagen met 110 procent steeg. Op X worden de prestaties van de meme coins nauwlettend in de gaten gehouden:

Wat maakt Bonk anders dan andere crypto?

Bonk is een van de vele cryptocurrencies die zijn gebouwd op de blockchain van Solana. Het onderscheidt zich van concurrenten door lage transactiekosten en een hoge transactiesnelheid te bieden. Bovendien gebruikt het een uniek token burn mechanisme.

Daarbij verdwijnt een percentage van elke transactie voorgoed uit de circulatie. Op die manier vermindert het aanbod van BONK in de loop van de tijd. En dat maakt op zijn beurt de overgebleven tokens schaarser en waardevoller.

Slimme marketingstrategie van Bonk leidt tot meer naamsbekendheid

Naast een snelle transactieverwerking en lage kosten staat Bonk bekend om de uiterst slimme marketingstrategie. Zo heeft de coin veel beleggers weten te bereiken via social media. Inmiddels is er sprake van een zeer sterke gemeenschap.

Daarnaast werk Bonk samen met diverse platforms. Ook dit heeft geleid tot meer naamsbekendheid. Tenslotte heeft de meme coin een eigen DEX genaamd BonkSwap en een eigen non-custodial wallet genaamd ‘BonkVaul. Tenslotte mogen investeerders gebruik maken van diverse handige DeFi functies, zoals lenen, uitlenen en staking.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: