Crypto analist: ‘explosieve koersstijging altcoins op komst’

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

2024 is tot nu toe een geweldig jaar voor Bitcoin. Bijna elke dag is er wel nieuws, zowel positief als negatief. Het positieve nieuws overheerst momenteel, zoals de komst van spot Bitcoin ETF’s en de komende halving. We weten natuurlijk nog niet wat de impact van de laatste gebeurtenis op de cryptomarkt zal zijn.

Een bekende crypto analist die actief is op Telegram ziet de toekomst in elk geval zeer rooskleurig in. Hij verwacht een ongekende rally van altcoins. Waar baseert hij zijn voorspelling op?

Is er een ‘parabolische stijging’ voor altcoins op komst?

Bitcoin trekt de aandacht op de cryptomarkt, maar sommige beleggers richten zich liever op altcoins en memecoins. Een daarvan is Criptopaul, die al jaren actief is als crypto analist. Hij voorziet een ‘parabolische stijging’ voor altcoins.

Hij baseert zijn voorspelling deels op het verleden. Zo stegen een groot aantal altcoins na de all-time high van BTC in 2020 zeer sterk in waarde. Criptopaul voorziet hetzelfde scenario in 2024. En hij is zeker niet de enige crypto belegger die gouden bergen voorziet:

Bitcoin is dominant

Kort geleden overschreed Bitcoin 73.800 dollar. Dat is tot nu toe de all-time high, maar wat de (nabije) toekomst in petto heeft weet niemand. Volgens Criptopaul ziet de situatie er goed uit omdat het zeer dominant is op de cryptomarkt.

Dit heeft volgens de analist een positief effect op de positie van altcoins. Hij stelt dat de ETH/BTC inmiddels is bereikt en dat BTC zeer dominant is. Criptopaul concludeert: ‘Dit is heel bearish’.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: