‘Buy Bitcoin’ bordje levert miljoenen op tijdens veiling

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Herinner jij je nog de getuigenis van Janet Yellen voor het Congres in juli 2017? Grote kans van niet, maar het bordje ‘Buy Bitcoin’ misschien wel. Terwijl de minister van Financiën aan het woord was, liet Christian Langalis achter haar de inmiddels wereldberoemde tekst vast.

Hij werd onmiddellijk uit het gebouw verwijderd, maar het kwaad was al geschied. Sterker nog: tijdens een veiling heeft het legendarische bordje miljoenen opgeleverd!

’Buy Bitcoin’ levert miljoenen op

Je kunt natuurlijk Bitcoin kopen en hopen op een flinke waardestijging. Of je maakt gewoon een bordje met ‘Buy Bitcoin’, haalt het tevoorschijn tijdens een hoorzitting en verdient er later miljoenen aan. Zo simpel kan het zijn! Op een veiling ging de iconische tekst voor 16 BTC van de hand. Dit komt neer op meer dan 1 miljoen dollar!

Wie is de nieuwe eigenaar van het bordje?

De veiling vond plaats in een bar in New York die compleet was omgetoverd in Bitcoin thema. Van de nieuwe eigenaar weten we eigenlijk niets, behalve dat hij of zij het pseudoniem ‘Squirrekkywrath’ gebruikt.

De kans is best groot dat hij of zij in 2017 ook naar de hoorzitting keek en het bordje zag. Uiteindelijk bleek het een lucratieve manier om geld te verdienen. Zullen we het ook eens proberen?

Waar gaat de veilingopbrengst naar toe?

De veilingopbrengst gaat naar een startup uit de cryptowereld. Tirrel Corp is een Bitcoin layer-2 lightning startup dat in handen is van Christian Langalis. Inderdaad, de man die het inmiddels iconische bordje vasthield. Met het geld hoopt hij een Bitcoin Lightning-netwerkwallet op Urbit te ontwikkelen. Het geld is dus zeker welkom.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: