Bitvavo gebruikers razend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bitvavo is een van de meest populaire exchanges van Nederland. Dat het een zeer ruim aanbod heeft aan cryptomunten speelt zeker mee. Sinds kort is er een nieuwe crypto toegevoegd waar veel investeerders enthousiast over zijn: Zksync Era (ZK). Deze munt bestaat pas sinds een jaar, maar heeft al een grote schare volgers.

ZK token op Bitvavo: wat heeft het te bieden?

De gloednieuwe ZK-token is het nieuwste lid van de crypto-familie op Bitvavo. Inmiddels heb je op het handelsplatform de keuze uit meer dan 200 munten. Dat de keuze op ZK valt is geen verrassing aangezien de cryptomunt een goede reputatie heeft.

Het is een schalingsoplossing voor het Ethereum netwerk, dat soms kampt met congestie binnen het netwerk. ZK maakt het mogelijk om snelle en betaalbare transacties uit te voeren. Uiteraard vindt elke transactie plaats binnen het decentrale en veilige Ethereum netwerk.

Wat maakt ZK uniek?

Dat ZK de schalingsproblemen van Ethereum op wil lossen is niet heel nieuw. Andere layer-2 netwerken van Ethereum willen immers hetzelfde, zoals Arbitrum (ARB) en Polygon (MATIC). Wat dat betreft is ZKsync een nieuwe naam in een concurrerend landschap.

Toch is dit crypto project net een beetje anders dankzij de zogeheten ‘ZK-rollups’. Die staan bekend om hun razendsnelle verificatie, die het uitvoeren van transacties eenvoudig én betaalbaar maakt.

Snelle schaaloplossing

Een groot voordeel van ZK-rollups is dat ze weinig opslagruimte in beslag nemen. En dat maakt dit cryptoproject uniek. Sterker nog, ZK is een van de snelste en goedkoopste schalingsoplossingen van dit moment.

De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws: