Bekende crypto analist: ‘Bitcoin koers in 2025 naar 200.000 dollar’

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Anthony Scaramucci is niet zomaar een naam uit de financiële wereld. Hij is een bekende beurs analist die regelmatig op televisie verschijnt om zijn meningen te geven over de aandelen- en cryptomarkt. Een interview met CNBC Squawk Box is opzienbarend. Scaramucci verwacht dat BTC in een jaar tijd een koersstijging van 200 procent zal doormaken, naar een waarde van 200.000 dollar.

Scaramucci: ‘Adoptie Bitcoin in volle gang’

Volgens de bekende Wall Street analist is de adoptie van Bitcoin in volle gang. Uiteindelijk zal dit de waarde van de cryptomunt verder doen stijgen. Ook neemt de volatiliteit na verloop van tijd af, zo verwacht hij. Scaramucci vertelde in het interview ook dat hij met een ‘lange termijn bril’ naar de ontwikkelingen rondom de cryptomunt kijken. Dagelijkse of wekelijkse koersveranderingen houdt hij zich niet mee bezig.

Vergelijking met het wereldwijde web

Volgens Scaramucci zit BTC in een ‘adoptiefase’ en is er nog veel ruimte voor groei. De analist vergelijkt het met de ontwikkeling van het wereldwijde web. Volgens hem is het nog maar ‘1999’ als het om de adoptie van BTC gaat.

Minder volatiliteit bij meer adoptie

Er is dus nog een lange weg te gaan. Zo moet het aantal gebruikers nog flink groeien. Pas wanneer het aantal van 1 miljard gebruikers wordt overschreden neemt de volatiliteit af, vertelde de analist in in het interview. Tot het zover is zal de BTC koers af en toe flink schommelen.

Koers met flinke pieken en dalen

De investeerder verwacht dat de BTC koers volgend jaar april, dus over precies 12 maanden, 200.000 dollar is. Wel zullen we rekening moeten houden met onverwachte gebeurtenissen op het wereldtoneel (zoals de conflicten in het Midden-Oosten) en financiële ontwikkelingen als inflatiestijging. Wat staat Bitcoin in 2024 nog te wachten? De Deutsche Bank durft zich wel aan een voorspelling te wagen.

Betrouwbaar en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus tot maar liefst 30,000 USDT. Maak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws: