Geruchtenstroom neemt toe: voegt Robinhood Ripple (XRP) toe?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Op de volatiele crypto markt kan een klein gerucht alles op zijn kop zetten. De koersen vliegen na bepaald ‘nieuws’ omhoog, om vervolgens net zo hard weer te zakken. Nu is er een nieuw gerucht dat voor veel opwinding zorgt: Robinhood zou mogelijk eind dit jaar Ripple (XRP) toevoegen aan het platform. Of de geruchten waar zijn, moet nog blijken.

Waarom zou een notering van XRP op Robinhood bijzonder zijn?

Robinhood is een van de meest bekende crypto handelsplatformen ter wereld. In tegenstelling tot veel andere exchanges is het aanbod aan digitale valuta er beperkt. En dat is in dit geval geen nadeel. Elke cryptomunt wordt namelijk zeer kritisch bekeken voordat het eventueel aangeboden wordt.

En juist deze manier van werken zorgt voor veel enthousiasme onder crypto investeerders. Want als Robinhood XRP toevoegt, dan moet het wel een bijzondere cryptomunt zijn, toch?

Wat is de toekomst van Ripple?

Ripple (XRP) heeft het momenteel niet gemakkelijk. Het bedrijf moet dealen met strengere crypto wetgeving en de juridische strijd die het voort is nog lang niet afgelopen. Een plekje bij Robinhood zou aantonen dat er toch vertrouwen is in de toekomst van XRP.

En dan gaan de koersen mogelijk door het dak. Veel investeerders leven op dit moment tussen hoop en vrees. Heeft XRP toekomst of gaat het ten onder aan juridische problemen? We wachten rustig af!

Betrouwbaar en veilig Ripple en andere crypto kopen? Ontdek dan Bybit. Een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Profiteer tijdelijk van een welkomstbonus van maar liefst 5000 USDTMaak hier een GRATIS account aan >>

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *