Bitvavo inloggen? Wij leggen het je uit!

bitvavo logo linker zijkant

Inloggen bij Bitvavo is helemaal niet moeilijk. Zelfs voor iemand die hier nog nooit gebruik van heeft gemaakt is het proces makkelijk te volgen, zodat jij snel online bent en aan de slag kunt gaan met het handelen.

Het inloggen kan via de website, bijvoorbeeld op een desktop of laptop, maar kan daarnaast ook via de app. De app is vooral makkelijk wanneer je vaak onderweg bent en toch graag inzicht wilt hebben hoe het met jouw vermogen staat.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een handelsplatform en mag zich de grootste en goedkoopste van Nederland noemen. Hier kun je op een makkelijke en vooral veilige manier crypto aanschaffen, maar ook verkopen, storten en opnemen.

Wat vooral erg fijn is aan dit platform, is dat hij niet alleen voor traders met ervaring geschikt is, maar ook juist voor beginners. Er zijn meer dan 150 verschillende valuta beschikbaar, wat ervoor zorgt dat je een ruime keuze hebt.

Ook de beveiliging zit hier zeker goed. Het platform zelf is zeer goed beveiligd. Je tegoed zal dan ook voor het grootste gedeelte worden opgeslagen in cold wallets.

Mochten er toch hackers zijn die erin slagen binnen te komen, dan kunnen ze nog niet bij jouw geld. Daarnaast beschikt de website ook over tweefactorauthenticatie.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Voordat je een account aanmaakt en je gaat inlezen over het Bitvavo inloggen, is het misschien ook belangrijk de voor- en nadelen van dit handelsplatform door te nemen. Door dit te doen weet je precies waar je aan toe bent, en kun je voor jezelf bepalen of Bitvavo geschikt is voor jou.

Voordelen

 • Beschikt over een Bitvavo app
 • De interface is erg gebruiksvriendelijk
 • Er is zowel een basic als een geavanceerde exchange aanwezig
 • Grootste en Goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland
 • Lage transactie kosten van max. 0,25%
 • Nederlands bedrijf
 • Staking tot 10,5%
 • Starten vanaf vijf euro
 • Makkelijk betalen met iDeal
 • Verschillende beveiligingsfuncties beschikbaar
 • Wallets zijn verzekerd tot 255 miljoen

Nadelen

 • Beperkte mogelijkheden
 • Contact is mogelijk, maar niet telefonisch
 • Bepaalde coins zijn (nog) niet verhandelbaar
 • Totale winst en verlies is niet duidelijk zichtbaar, enkel de afgelopen 24 uur per token

Bitvavo inloggen, een makkelijk stappenplan

Het inloggen bij Bitvavo is heel eenvoudig en kost je daarnaast niet veel tijd. We zullen eerst uitleggen hoe je inlogt via de website, en daarna hoe je dit doet via de app. Om te beginnen ga je uiteraard naar de betreffende website en klikt daar op ‘inloggen’. Deze vind je rechtsboven op het scherm.

Hier vul je je e-mailadres in, samen met je wachtwoord. Heb je de 2FA beveiliging ingeschakeld, wat zeker aan te raden is, dan vul je de code hiervan in het onderste vakje in. Daarna klik je op inloggen.

bitvavo inloggen
Login scherm bij Bitvavo

Bitvavo inloggen via de app

Het inloggen via de Bitvavo app gaat net zo eenvoudig. Hiervoor dien je uiteraard wel eerst de app te downloaden via Google Play of de App Store. Nadat je dit gedaan hebt klik je op inloggen.

Is dit de eerste keer? Dan kan het zijn dat je melding “Device not confirmed. Please confirm your device first from the email we sent you!” te zien krijgt. Is dit het geval, dan zal je een e-mail krijgen van Bitvavo waarin wordt gevraagd je apparaat te bevestigen.

Nadat je dit gedaan hebt kun je inloggen in de app. Hierbij moet je een 5-cijferige code invoeren. Het is hierbij belangrijk deze niet te vergeten, deze heb je namelijk elke keer nodig wanneer je via de app wilt inloggen.

bitvavo inloggen app
Inlog scherm Bitvavo app

Bitvavo Review

Heb je momenteel nog geen toegang tot Bitvavo en ben je jezelf nog een beetje aan het oriënteren? Heel begrijpelijk! Want je wilt wel zeker weten dat jouw geld in vertrouwde handen is.

Wij raden jou dan aan om eerst onze uitgebreide Bitvavo review te lezen. Hierin leggen wij je precies uit wie Bitvavo is en wat hun je allemaal te bieden hebben.

Daarna weet jij gelijk of dit bedrijf bij jou past en jij jouw zuurverdiende geld hier wilt onderbrengen.

Wil je direct Bitvavo ontdekken dan kan je eenvoudig via onderstaande groene button een gratis account aanmaken en op dit moment tijdelijk profiteren om jouw eerste EUR 1000 te handelen zonder kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *