Bitvavo bereikt nieuwe mijlpaal: 200 cryptomunten op het platform

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Bitvavo is een van de grootste en meest populaire crypto exchanges van Nederland. Inmiddels weten ook steeds meer buitenlandse crypto investeerders het te vinden.

Sinds de oprichting in 2018 is het aantal cryptomunten op het platform ook sterk toegenomen. Inmiddels is er een nieuwe mijlpaal bereikt van ruim 200 cryptocurrencies. Meer dan genoeg digitale valuta om uit te kiezen dus!

Bitvavo breidt het aanbod aan cryptomunten flink uit

Bitvavo is het crypto kindje van Tim Baardse en Jelle de Boer. In slechts vijf jaar tijd heft het ruim een miljoen actieve gebruikers aan zich weten te binden. De exchange weet zich op verschillende manieren te onderscheiden van de toch wel stevige concurrentie.

Zo staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk en biedt het steeds meer cryptomunten aan. Inmiddels is de lijst aangevuld tot ruim 200 kleine en grote cryptovaluta. Van bekende namen als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) tot kleinere parels als Reef (REEF), Orchid (OXT) en Render Token (RNDR): de keuze is reuze.

Welke cryptomunten kwamen er in augustus bij?

De ontwikkelingen bij Bitvavo staan niet bepaald stil. Zo vormt het sinds het vertrek van Binance uit Nederland de thuisbasis van veel nieuwe gebruikers. Genoeg reden om het aantal altcoins flink uit te breiden. Afgelopen augustus kwamen er maar liefst negen munten bij. Een kleine greep uit het nieuwe aanbod:

  • Sei (SEI)
  • Worldcoin (WLD)
  • Radicle (RAD)
  • SingularityNET (AGIX)
  • JasmyCoin (JASMY)
  • Conflux (CFX)
  • ARPA Network (ARPA)
  • Open Campus (EDU)
  • SPACE ID (ID)

Bitvavo: Veilig en toegankelijk voor een breed publiek

Bitvavo wil crypto toegankelijk maken voor een breed publiek. Zodoende blijft het aanbod aan digitale valuta zich maar uitbreiden. En dat alles tegen lage handelskosten van maximaal 0,25 procent.

Daarnaast besteedt deze exchange veel aandacht voor de beveiliging van de crypto tegoeden van haar gebruikers. Zo wordt een deel van het digitale geld buiten de exchange opgeslagen, in een zogeheten ‘cold wallet’.

Voordelig en veilig jouw Bitcoin en andere crypto kopen? Goed nieuws! De grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland Bitvavo laat nieuwe gebruikers tijdelijk voor 10.000 euro GRATIS handelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 10.000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 10.000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Laatste Beleggingsnieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *